Tarieven

/Tarieven
Tarieven2019-01-08T13:16:40+00:00

De betaling kan d.m.v. een pin of contant. U krijgt de nota mee, die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Consulten acupunctuur vallen niet onder de eigen risico (€ 385,-) van de ziektekostenverzekering maar worden deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Intake consult €83,-
Kinder intake consult (t/m 14 jaar) €61,-
Vervolg consult €61,-
Vervolg consult kind €49,-

Vergoeding

Voor een behandeling is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Hierbij kan je je alleen aansluiten met een BIG- registratie, die ik op grond van mijn diploma als fysiotherapeut automatisch heb. Voor veel ziektekostenverzekeraars is deze registratie van belang bij het vergoeden van de behandeling. Veelal zullen de behandelingen vanuit het aanvullende pakket in zijn geheel of deels vergoedt worden.

Om zeker te weten wat u vergoedt krijgt, kunt u het beste uw polisvoorwaarden nakijken

Qacj Snessed
Qacj Snessed
19:03 28 May 18
Ik kom al bijna 10 jaar bij Anuska. Ze is deskundig, maakt dat dummy's acupunctuur begrijpen door haar heldere uitleg wat en waarom ze iets doet. Doordat ze haar jarenlange fysiotherapie en voeding kennis combineert met acupunctuur heeft ze heel veel kunde op meerdere vlakken. Iemand met passie voor haar vak, wat ze ook uitstraalt. Ik zou haar behandeling dan ook iedereen aanraden. Jacqueline Dessens
Jacqueline K
Jacqueline K
12:08 05 Jan 18
Ons hele gezin komt al een paar jaar regelmatig bij Anuska. Ze is zeer vakkundig en heel goed met kinderen!
Roy ten Kroode
Roy ten Kroode
15:05 18 Dec 17
Super goede kwaliteit en service. Weet waar ze over spreekt, en is erg vakbekwaam
Natalie Toure
Natalie Toure
09:46 18 Dec 17
Al ruim 12 jaar kom ik bij Anuska. Ik zou geen andere acupuncturist willen. Zij heeft altijd veel aandacht en denkt met je mee. Zeer vakbekwaam en geeft goede adviezen. Ik heb altijd veel baat bij de behandelingen van Anuska.
Bekijk alle beoordelingen