Zwangerschapsbegeleiding

//Zwangerschapsbegeleiding
Zwangerschapsbegeleiding2016-11-18T09:43:21+00:00

Als je zwanger bent, verandert er veel in je lichaam. Sommige zwangere vrouwen kunnen geestelijk of lichamelijk uit evenwicht raken. Dit kan leiden tot zwangerschapsklachten, zoals: misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, rugklachten, harde buiken etc. Tijdens de zwangerschap gebruikt u waarschijnlijk liever geen medicijnen, daarom is acupunctuur een goed alternatief.

Acupunctuur kan ook ingezet worden als voorbereiding op de bevalling en om pijn tijdens de bevalling te verlichten. Wanneer een baby in stuit ligt, kan acupunctuur helpen om te bewerkstelligen dat het kind zich rond de vierendertigste week van de zwangerschap draait.

Onderzoek wijst uit dat dit in 67% van de gevallen lukt.

Qacj Snessed
Qacj Snessed
19:03 28 May 18
Ik kom al bijna 10 jaar bij Anuska. Ze is deskundig, maakt dat dummy's acupunctuur begrijpen door haar heldere uitleg wat en waarom ze iets doet. Doordat ze haar jarenlange fysiotherapie en voeding kennis combineert met acupunctuur heeft ze heel veel kunde op meerdere vlakken. Iemand met passie voor haar vak, wat ze ook uitstraalt. Ik zou haar behandeling dan ook iedereen aanraden. Jacqueline Dessens
Jacqueline K
Jacqueline K
12:08 05 Jan 18
Ons hele gezin komt al een paar jaar regelmatig bij Anuska. Ze is zeer vakkundig en heel goed met kinderen!
Roy ten Kroode
Roy ten Kroode
15:05 18 Dec 17
Super goede kwaliteit en service. Weet waar ze over spreekt, en is erg vakbekwaam
Natalie Toure
Natalie Toure
09:46 18 Dec 17
Al ruim 12 jaar kom ik bij Anuska. Ik zou geen andere acupuncturist willen. Zij heeft altijd veel aandacht en denkt met je mee. Zeer vakbekwaam en geeft goede adviezen. Ik heb altijd veel baat bij de behandelingen van Anuska.
Bekijk alle beoordelingen