Edwin Lenior
Edwin Lenior
19:22 02 Sep 19
Qacj Snessed
Qacj Snessed
19:03 28 May 18
Ik kom al bijna 10 jaar bij Anuska. Ze is deskundig, maakt dat dummy's acupunctuur begrijpen door haar heldere uitleg wat en waarom ze iets doet. Doordat ze haar jarenlange fysiotherapie en voeding kennis combineert met acupunctuur heeft ze heel veel kunde op meerdere vlakken. Iemand met passie voor haar vak, wat ze ook uitstraalt. Ik zou haar behandeling dan ook iedereen aanraden. Jacqueline Dessens
Jacqueline K
Jacqueline K
12:08 05 Jan 18
Ons hele gezin komt al een paar jaar regelmatig bij Anuska. Ze is zeer vakkundig en heel goed met kinderen!
Roy ten Kroode
Roy ten Kroode
15:05 18 Dec 17
Super goede kwaliteit en service. Weet waar ze over spreekt, en is erg vakbekwaam
Natalie Toure
Natalie Toure
09:46 18 Dec 17
Al ruim 12 jaar kom ik bij Anuska. Ik zou geen andere acupuncturist willen. Zij heeft altijd veel aandacht en denkt met je mee. Zeer vakbekwaam en geeft goede adviezen. Ik heb altijd veel baat bij de behandelingen van Anuska.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader


Anuska Lenior

Als er pijn is, is er geen vrije stroming van de qi, als er een vrije stroming van de qi is, is er geen pijn…..

Mijn naam is Anuska Lenior- Schomaker, van huis uit afgestudeerd fysiotherapeute. Vanaf 1995 ben ik werkzaam geweest in een particuliere praktijk voor fysiotherapie, daarna heb ik me vooral toegelegd op bedrijfsfysiotherapie. Gaandeweg werd mij duidelijk dat lichaam en geest nauw samenwerken en er een enorme verbondenheid heerst tussen de diverse systemen in ons lichaam. In een tijd waarin we langdurig veel van ons lichaam en onze geest vergen, kunnen deze systemen in disbalans raken wat veel uiteenlopende klachten geeft.

Mede door dit inzicht ben ik de opleiding tot acupunctuur aan the Anglo Dutch Institute for Oriental Medicin gaan volgen. Deze opleiding staat ook wel bekend als Stems en Branches. Door de combinatie van mijn kennis van zowel de Westerse fysiotherapie als de Klassieke acupunctuur kan ik in mijn praktijk een totaal pakket aanbieden en optimaal behandelen. Tijdens mijn consult optimaliseer ik de vrije stroom van de qi waardoor het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam wordt geactiveerd. Eén van mijn specialisaties is het in balans brengen van hormoonhuishouding, denk hierbij aan: PMS, overgangsklachten, menstruatieklachten en IVF.

Naast o.a. stressklachten kom ik in toenemende mate voedingsgerelateerde klachten tegen. Dit uit zich voornamelijk in: allergieën, darmproblemen en vermoeidheid. Op dit moment heb ik net een studie Orthomoleculaire Voeding afgerond.

Verder is het belangrijk dat ik als BIG geregisteerde therapeut optimaal kan communiceren met artsen en zorgverzekeraars, dat wordt in deze tijd steeds belangrijker.

KvK nr : 32154423