Orthomoleculaire voeding

//Orthomoleculaire voeding
Orthomoleculaire voeding2016-11-18T09:43:21+00:00

De gemiddelde Nederlander gebruikt geen evenwichtige voeding. Zelfs als hij dit wel zou doen, krijgt hij lang niet de aanbevolen hoeveelheid van veel essentiële voedingsstoffen binnen. Door de verarming van de grond, vervuiling in het milieu, onnatuurlijke bereiding van de voeding, (bakken, braden en frituren) onrijp geplukt fruit en gemanipuleerde voeding zorgen voor ernstige te korten die kunnen gaan leiden tot gezondheidsproblemen.

Mochten uw klachten in stand worden gehouden door een verkeerd voedingspatroon dan kan ik u hierin advies geven.

Daarnaast heb ik een cursus ontlastingsonderzoek gedaan, omdat de darm de ziel van het lichaam is, en uit de ontlasting veel geleerd kan worden.

Qacj Snessed
Qacj Snessed
19:03 28 May 18
Ik kom al bijna 10 jaar bij Anuska. Ze is deskundig, maakt dat dummy's acupunctuur begrijpen door haar heldere uitleg wat en waarom ze iets doet. Doordat ze haar jarenlange fysiotherapie en voeding kennis combineert met acupunctuur heeft ze heel veel kunde op meerdere vlakken. Iemand met passie voor haar vak, wat ze ook uitstraalt. Ik zou haar behandeling dan ook iedereen aanraden. Jacqueline Dessens
Jacqueline K
Jacqueline K
12:08 05 Jan 18
Ons hele gezin komt al een paar jaar regelmatig bij Anuska. Ze is zeer vakkundig en heel goed met kinderen!
Roy ten Kroode
Roy ten Kroode
15:05 18 Dec 17
Super goede kwaliteit en service. Weet waar ze over spreekt, en is erg vakbekwaam
Natalie Toure
Natalie Toure
09:46 18 Dec 17
Al ruim 12 jaar kom ik bij Anuska. Ik zou geen andere acupuncturist willen. Zij heeft altijd veel aandacht en denkt met je mee. Zeer vakbekwaam en geeft goede adviezen. Ik heb altijd veel baat bij de behandelingen van Anuska.
Bekijk alle beoordelingen